Известие

Collapse
No announcement yet.

ТЕМПЕРАТУРА

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от tonov
    Споко, и при мойта е така. Абе тия коли не са правени да се карат бавно
    оо да за това си много прав. Газ и това е ...
    ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Всичко си ти е в ред...няма да сепритесняваш.Моята също го прави т'ва.Щом за 2 години(ОТ ТОЛКОВА Я КАРАМ) не се е строшила значи е ОК
      145 1.6boxer

Comment

Благодаря на всички колеги!!! За компетентните мнения. Всякво мнение ми е от полза.
        Алфа Ромео 145 1.6 боксер 96г. 103к.с.

Comment

Първоначално публикувано от Speeder
          Не ми благодари за нищо Айде забавлявай се с боксерчето щото са на изчезване
          Ми на изчезване са щото майсторите са кът. Моторът е супер, звука е неповторим, но не ги купуваме нови в BG. И аз не искам да карам TS, харесвам си Боксера, дори и само 90 к.с. да е. Ама нищо, скоро ще трябва Субару да купя май

Alfa Romeo 145 1.3 Boxer, Fiat Uno 1.1 Fire, Fiat Ducato 2.5 D - Camping car

Comment

Да колеги,звука е неповторим.Незнам к'во ше правя като дойде време да си купувам друга кола????Май ше преминавам на V-образен....
            145 1.6boxer

Comment

Според мен не е за притеснение, то хубав звук може от почти всеки двигател да се изкара при желание и пари. При подобни на боксера пълнителен и изпускателен колектори и редовия двигател ще изкара страхотен звук.
              Alfa 145 1.3, 75 TS, 166 2.4 mjet

Comment

Звука на боксера е уникален особено с филтьр и гьрне става нещо страшно
                Алфа Ромео 145 1.6 боксер 96г. 103к.с.

Comment

извода: да живеят боксерите
                  НАЙ-БЪРЗИЯТ ПЪТ ДО ВКЪЩИ ->146-BOXER 1.6

Comment

незнам дали има смисъл да пиша, но и при мен е такова положението с температурата!!
                    Lexus IS200

Comment

Аз съм казвал над 100 пъти за тази температура повечето знаят за проблемите ми със старата кола и знам всичко наизуст по таз охладителна система

П.С.Катанец
                      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
                      X